Gratis retur inom 30 dagar.

Billiga Champion kläder Outlet.

champion kläder rea
Valutor:
Sverige

Frakt & Retur

Vi erbjuder snabb leverans till hela world.No försäljning skatt, bästa service, Välkommen att samla denna webbplats och berätta för dina vänner och familj, lycklig shopping!

Vi åtar oss att din fulla belåtenhet. Om du inte är nöjd med våra produkter, kommer vi gärna emot en retur.

Otvättad, oanvända eller felaktiga produkter som köpts från vår onlinebutik kan returneras för återbetalning eller utbyte inom 14 dagar efter mottagandet. Alla objekt skickas tillbaka till oss måste vara i originalskick, dvs oanvända, otvättade, med alla bifogade taggar. Annars objekten kommer att returneras till dig.

avkastning

Om du inte är helt nöjd eller om det finns en skillnad med din beställning, vänligen bevara all dokumentation och förpackning och kontakta oss omedelbart genom att skicka ett e-post eller på nätet. Vi kommer då att ge dig ytterligare instruktioner.

1. Vi tillåter endast ett komplett återbetalning för objekt som har problem orsakade av oss.

2. Om den återvändande paketet inte innehåller alla tillbehör och delar den levereras med, kommer kostnaden för tillbehör och delar dras av från det totala priset produkt och kan bara motivera en partiell återbetalning.

3. Om du av någon anledning behöver ändra storlek, färg eller återbetalning är under på grund av "Till skillnad", det kostnaden för leverans kommer att dras av från det totala produktpriset.

utbyten

1. Vi accepterar utbyte för en annan storlek eller färg inom 15 dagar från det ursprungliga datumet för leverans av ordern. Vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och vår kundtjänst hjälper dig. Om du vill byta objekt till en annan stil, skulle du behöva gå dina objekt för en återbetalning (enligt Return politik) och placera en ny order på den stil du föredrar

2. Du måste kontakta oss innan du skickar tillbaka objekten. Alla objekt skickas tillbaka till oss måste vara i originalskick dvs inte slitna, ändras eller tvättas med alla bifogade taggar. Slitna eller smutsiga föremål kommer att återlämnas till dig.

3. Vi täcker inte fraktkostnaderna för börser, kommer du att ansvara för returportot samt för frakt och hantering av sjöfarten de utbytta objekt tillbaka till dig. Vi rekommenderar att du lägger till spårning och försäkring när du skickar artiklar till oss för din egen säkerhet, eftersom vi inte kan vara ansvarig för förlorade försändelser. Sändning och bruksladdningar är non-refundable.

Karta över butiken

Kontakta oss

Copyright © 2020 www.thejamiejab.com. Powered by champion kläder rea
champion kläder rea , champion byxor , champion tröja , champion sverige

首页加载耗时:1586443814.2354 秒

;